Rajtra készen Umagban!

Az Adriai-tenger partvidékének legnagyobb teniszközpontja, az Umag Tennis Academy nem kevesebb mint huszonöt salakos pályával várja a harminckét országból érkezett kétszázhatvan játékost, a jövő nagy bajnokait. Az ötödik alkalommal sorra kerülő világdöntőn, négy kontinens 9-16 éves reménységei, egy héten át mérik össze tudásukat. A sorozat végén a legjobb nemzetet is díjazni fogják, tavaly Spanyolország érdemelte ki a trófeát, ráadásul másodszor.
Az umagi viadal több mint hagyományos nemzetközi torna. A mérkőzésekkel párhuzamosan előadásokon és műhelybeszél-getéseken vehetnek részt a játékosok és edzőik, a szórakozásról pedig vetélkedőkkel, zenés rendezvényekkel és érdekes szabadidősportos elfoglaltságokkal gondoskodnak a szervezők.
A résztvevők számára persze a tenisz lesz a legfontosabb és a végső győzelem! Valamennyi egyes szám győztese nemzetközi Wilson szerződést kaphat a sok más értékes díj mellett, amelyek egy részét a partnerakadémiák biztosítják.
A magyar delegáció Bogyó Tamás, az I. Hungarian Champions Bowl rendezési jogával rendelkező NEXON-Dunakeszi Teniszklub vezetőedzőjének irányításával, és a hazai torna névadó szponzora, a Böllhoff Hungary segítségével utazott el Umagba.
Az I. Hungarian Champions Bowl győztesei valamint szabadkártyásai, akik a magyar színeket képviselik a világdöntőn:
Fiúk: Zsembery András (2006), Kincses Kolos (2007), Marosvölgyi Dániel (2008), Varga Oszkár (2009). WC: Szalai Kristóf (2007), Ajtai Márk, Ajtai Dávid és Marosvölgyi Barnabás (2009)
Leányok: Kis-Czakó Eszter (2006), Bíró Melinda (2007), Hegedűs Alicia Amira (2008), Kardos Lora (2009). WC: Komlódi Kiara (2008)